BAR ZENITH WOOD HC

Više informacija o proizvodu možete dobiti pozivom, dolaskom u neku od naših prodavnica, sajtu proizvođača kao i preko facebook-a

Categories: , Tag:
Description

Description

Karabin BAR Zenith Wood HC ima dužu cev koja poboljšava preglednost prilikom nišanjenja. Kočnica najnovije generacije nudi dodatnu zaštitu, praktično je nemoguće da puška opali ako je zakočena, ni prilikom pada(udarca).

Additional information

Additional information

Brend

Browning

Kalibar

9,3×62, 30-06, 300 WM

Vrsta oružja

Poluautomat

About Browning
Od 1897. godine, kada je napravljen prvi Browning top, stvoreni su i proizvedeni milioni, čak desetine miliona pušaka i pušaka za lov ili gađanje. Pronalazač poluautomatske sačmarice, sačmarice "over and under", i poluautomatske puške, a od nedavno i "over and under" pištolj sa najnižim akcionim okvirom i najbrži sistem paljenja na tržištu. Ovo je ostavilo svoj trag na istoriji pravljenja oružja sa širokom lepezom modela, sve različito, ali sa jednom zajedničkom stvari - njihova pouzdanost i neuporedivi nivo performansi. Svakog dana, širom sveta, Browning oružje, staro ili novo, olučenih ili neolučenih cevi, koriste se na strelištu ili lovu i pružaju veliko zadovoljstvo svojim vlasnicima.