Striker Edge VORTEX

23,000.00 din

Striker Edge Vortex je jednometka sa prelamajućom cevi. Dostupna je u kalibrima 4.5mm, 5.5mm i 6.35mm. Kundak je sintetički i napravljen je za sve vremenske uslove. Predvidjen je za levake i dešnjake. Ima pištoljski rukohvat i montekarlo obrazinu. Na rukohvatu i podkundaku nalazi se guma za bolji osećaj držanja u ruci i lakšu kontrolu. Gumeni amortizer se nalazi na kraju kundaka za lakse apsorbovanje udara prilikom opaljenja. Podesiv je hod i jačina okidanja. Cev je napravljena od čelika i na vrhu cevi se nalazi kompezator trzaja. I prednji i zadnji nišan su podesivi i oba su Truglo fiber sa flurescentnim tačkama. Puška takodje ima šinu (11mm) za montažu optičkog nišana kao i automatsku kočnicu koja se aktivira prilikom prelamanja i punjenja cevi.

Striker Edge Vortex modeli

  • Edge Vortex – 23000 dinara
  • Magic Wood Vortex – 24750 dinara
  • Moon Shine Vortex – 27500 dinara
  • Camo Vortex – 29500 dinara

Karakteristike:
– 4.5mm (305 m/s), polimerski kundak, dužina puske 1100 mm, dužina cevi 420 mm, težina 3 kg
– 5.5 (240 m/s), polimerski kundak, dužina puske 1100 mm, dužina cevi 420 mm, težina 3 kg
– 6.35 (200 m/s), polimerski kundak, dužina puske 1100 mm, dužina cevi 420 mm, težina 3 kg

Više informacija o proizvodu možete dobiti pozivom, dolaskom u neku od naših prodavnica, na sajtu proizvođača, kao i preko facebook-a

NAPOMENA: OBAVEZNA JE PRIJAVA MUP-u U ROKU OD 8 DANA OD MOMENTA KUPOVINE

 

Kategorije: , ,
Naš opis proizoda

Naš opis proizoda

Vortex: Sistem vazdušnog klipa bez opruge.Prednosti:
1. Vazdušne puške sa Vortex klipom mogu ostati nategnute duži period bez da oštećuju pušku na bilo koji način.
2. Vazdušne puške sa Vortex klipom proizvode stabilnu i konzistentnu snagu između pucnjeva u odnosu na oprugu.
3. Vazdušne puške sa Vortex klipom eliminišu većinu vibracija uzrokovanih oscilacijama opruge.
4. Vazdušne puške sa Vortex klipom imaju puno duži životni vek u odnosu na vazdušne puške sa oprugom. Ne postoji rizik pucanja opruge.
5. Vazdušne puške sa Vortex klipom pružaju veće i konstantnije brzine kroz celi životni vek vazdušne puške u odnosu na modele sa oprugom. Opruge slabe s vremenom što smanjuje brzinu dijabola.
6. Vazdušne puške sa Vortex klipom pružaju značajno uglađenije i tiše iskustvo pucanja. Natezanje vazdušne puške je uglađenije te su eliminisani zvukovi opruge prilikom pucanja.

Održavanje vazdušnog oružja:
Naime, primetan je pad snage „Break Barrel“ vazdušnih pušaka, takozvanih prelamača, prilikom upotrebe u zimskim uslovima.
Jedan od krivaca za osetni pad snage ovih pušaka na nižim temperaturama jeste taj što nove generacije vazdušnog oružja imaju dihtunge, popularno nazvane „đonove“, od mešavine poliuretana, koji sam po sebi gubi elastičnost sa padom temperature, dok kod starijih modela, čiji su dihtunzi izrađeni od kože, dolazi do zgušnjavanja ulja kojim su podmazani.
Podmazivanje dihtunga značajno utiče na performanse, ali i na njegov vek trajanja, te se puške do 200 m/s , a posebno stariji modeli (sa kožnim dihtungom) uglavnom podmazuju uljem. Za tu svrhu se mogu upotrebuti „Balistol“, „Sinol“ ili slični proizvodi iste namene. Treba voditi računa da su ulja bez dodatka silikona, jer on koliko god dobar bio za zaštitu od vlage ima osobinu da sa povećanjem brzine trenja menja viskozitet, te je moguće da dođe do otežanog rada dihtunga na nižim temperaturama.

Obaveštenje Hatsan Company
Naš metod testiranja za vazdušne puške sa oprugom, sa otvorenim nišanima je na 10 metara i vazdušna puška treba da grupiše u krugu od 3-5 cm.Dijabole
treba da budu dobrog kvaliteta zato što to ima značajan uticaj na preciznost.Kao H&N ili JSB.Mi koristimo H&N Field Target Trophy dijabole u našim testiranjima.Postoji mnogo dijabola lošeg kvaliteta na tržištu koje čine nemogućim da se postigne preciznost ili grupisanje.
Takodje strelac je važan faktor za preciznost/grupisanje.On/ona treba da znaju kako da ciljaju i pucaju sa vazdušnom puškom,posebno sa vazdušnim puškama sa oprugom velike moći kao Hatsan Mod125,Mod135,Torpedo 150,itd.

Na ovom linku možete preuzeti fabričko uputstvo za rukovanje,Hatsan Air Rifles manual,

 

Specifikacija

Specifikacija

Brend

Hatsan

Kalibar

4,5 mm, 5,5 mm, 6,35 mm

Kundak

Polimer

Dužina

1100 mm

Dužina cevi

420 mm

Težina

3 kg

Vrsta oružja

Vazdušna puška